Flip maling, flekksparkling og helsparkling

Maling
9/12/2022

Flip Oppussing maler hjemmet ditt effektivt og raskt til markedets beste pris. Vi utfører alle slags malerjobber og kan male vegger i enkeltrom, tak, kjøkkenfronter, dører og karmer eller hele hjemmet. Vi bruker alltid maling av høy kvalitet og om det er behov for flekksparkling eller helspakling håndterer malerne våre dette også. Vi lover rask oppstart og ferdigstilling, konkurransedyktig pris med 100% fornøydgaranti (faktura sendes ikke før du har godkjent oppdraget).

Med Flip får du høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris fordi vi bruker overskuddskapasiteten til våre partnere i oppussingsbransjen og effektiviserer verdikjeden gjennom digitale verktøy. Vi har flere dyktige malerfirma i vår portefølje.

Flip utfører også gulvbytte, avfallshåndtering og smarte grep som fresher opp hjemmet ditt og øker verdien. Om du har andre behov er vi også tilknyttet landets dyktigste vasketjenester, flyttebyråer, interiørdesignere, elektrikere, rørleggere, stylister og meglere.

Flip Oppussing håndterer oppdrag i Oslo, Drammen og hele det sentrale østlandet (Larvik, Fredrikstad, Tønsberg, Lillestrøm, Moss, Skien, Porsgrunn, Hamar). Flip utvider til resten av landet Q1 2023.

Flip -Smart oppussing med et klikk!

«Bestill maler her»