Vår historie

For de fleste av oss er boligen den mest verdifulle eiendelen vi har. Det kan derfor være svært lønnsomt å legge ned litt ekstra innsats før salg eller utleie av boligen. Flip ble startet for å effektivisere oppussingsbransjen slik at alle kan gjennomføre verdiøkende overflateoppussing enkelt, effektivt og rimelig.

Flip - Smart oppussing med et klikk

Flip i Media

Vårt mål er å gjøre oppussing av overflater så rimelig, effektivt og enkelt at du velger å sette bort jobben til oss
Håkon Kavli
Co-founder & CEO
Flip oppussing
Hele prosessen tok fire-fem dager, så var jobben gjort. Både kunden og jeg var strålende fornøyd med resultatet
Jonas Hovland
Eiendomsmegler
Krogsveen
Digitaliserer oppussings-bransjen med enkle klikk for bestilling, og vil nå bre seg ut over hele landet
Glen Widing
Journalist
Estate Media
Gleder meg til bidra til å skape noe jeg ser et stort behov for i bransjen, til å bli Norges mest innovative oppussings-tjeneste.
Lene Kulterud
Prosjektleder
Flip Oppussing

digitalt og effektivt

Vårt dedikerte fokus på overflateoppussing av “enkle” oppdrag med lav kompleksitet tillater oss å utfordre oppussingbransjen på en helt ny og effektiv. Med noen få klikk kan du lene deg tilbake, så fikser Flip resten!  

Flip Boligen min
Interiør, gang

Det trygge valget

Flip er den enkleste og rimeligste måten å freshe opp hjemmet ditt. Vi sikrer kvalitet til markedets beste pris gjennom effektive digitale prosesser og Flip-nettverket som består av kalitetssikrede håndverkere. Sammen effektiviserer vi oppussingsprosessene med en digital tilnærming og utnytter den ledige kapasiteten i bransjen gjennom den integrerte anbudsprosessen. Dette sikrer deg som kunde et konkurransedyktig pristilbud med rask oppstart.

Kom i gang

Flipteamet

Flip består av et ambisiøst team som jobber for å revolusjonere oppssingsbransjen gjennom fokus på reelle kundebehov, bærekraft og teknologi.

Harald Løberg
Co-founder & COO
Epost: harald@flip.no
Tlf: +47 970 80 940
Håkon Kavli
Co-founder & CEO
Epost: hakon@flip.no
Tlf: +47 916 06 202
Lene Kulterud
Prosjektleder
Epost: lene@flip.no
Tlf: +47 417 59 078
Sigbjørn Bassøe
Fagansvarlig
Epost: sigbjorn@flip.no
Tlf: +47 954 63 134
Torkild Dyvik Olsen
CTO
Epost: torkild@flip.no
Tlf: +47 405 44 310
Fredrik Hertzberg
Product Owner
Epost: tech@flip.no
Tlf: +47 913 83 018
Bjørn Moland
Full Stack Developer
Epost: tech@flip.no
Tlf:+47 473 43 386
Er dette deg?
Vi søker alltid flinke folk!
Ønsker du å være med på å revolusjonere oppussingsbransjen i et dynamisk startupmiljø? Send oss CV og søknad til hei@flip.no

De var veldig flinke, punktlige og hyggelige. Kan absolutt anbefales og en utelukkende god kundereise
Jesper (32)

Ofte stilte spørsmål

Chat ikon
Må boligen ryddes for møbler før prosjektoppstart?

Nei, boligen må ikke ryddes før oppstart. Dette avklares nærmere i telefonsamtalen med prosjektleder. Flip har også effektive og rimelige løsninger for mellomlagring og flytting av møbler og annet løsøre i samarbeid med Wanda.Space.

Chat ikon
Når kan jeg sende forespørsel?

Vi mottar forespørsler alle dager og til alle tider i døgnet. V vil senest komme tilbake til deg innen 1 virkedag (24timer). Vi tar alltid en rask telefonsamtale for å sikre eventuelle detaljer i oppdraget. Fra telefonsamtalen er gjennomført mottar du tilbudet senest innen 1 virkedag (24 timer). Fra forespørsel sendes inn til du har et ferdig spesifisert oppdrag tar det derfor normalt 48 timer totalt.

Chat ikon
Hvordan fungerer prisingen?

Din forespørsel sendes ut til våre verifiserte håndverkere der de konkurrerer om ditt oppdrag ved å melde inn den laveste prisen de er villig til å gjennomføre oppdraget til. Dette varierer i pressperioder, eller om håndverkeren tilfeldigvis har ledig kapasitet. Derfor skal flip alltid ha tre pristilbud per oppdrag for å sikre et konkurransedyktig pristilbud for arbeidet. Prisen vil variere med annen aktivitet i markedet. Det betyr også at samme jobben ikke trenger å koste det samme på to forskjellige datoer.

Chat ikon
Hvordan bestiller jeg en flip av hjemmet mitt?

Besøk flip.no 

På flip.no klikker du på “Start oppussing”-knappen. Legg enkelt inn adressen du ønsker utført oppussingen på. 

Velg oppussingspakkene og fyll inn nødvendig info.

Velg pakkene som passer dine behov, og velg “annet” om du har spesielle behov du ønsker å beskrive i detalj. Definer deretter hvor mange kvadratmeter gulvareal du ønsker å pusse opp. Om det er hele hjemmet kan du skrive inn bruttoarealet. Om du kun ønsker å pusse opp deler av hjemmet oppgir du ca antall kvadratmeter (Vær nøyaktig, men +/- 2kvm er ok).  Legg deretter inn hvor mange rom du ønsker å få jobben utført i (Vi regner lukkede rom som et rom feks, gang og stue regnes som 2 rom). Dette trenger vi for å beregne vegger, dører, lister og tak i for prosjektet. Oppgi deretter om hjemmet er møblert, delvis møblert eller umøblert. Fyll inn din kontaktinformasjon og ønsket oppstartsdato. Vi kan starte opp om tre virkedager tidligst. Siste steg er å laste opp bilder av hjemmet ditt. Ta to gode bilder av vært rom, så vi kan vurdere jobben som skal utføres. Har du en representastiv finn-annonse er dette godt nok for oss. Godta vilkårene og send inn en uforpliktende forespørsel. 

Vår prosjektleder kontakter deg

Du får utnevnt en dedikert prosjektleder som kontakter deg så raskt som mulig og senest innen èn virkedag. Sammen går dere gjennom prosjektet, vurderer fargelplaner, gulvtyper etc og spesifiserer ferdig oppdraget. Bruk prosjektlederens kunnskap for det den er verdt. Vi jobber alltid for å tilpasse oppdraget optimalt slik at du når dine målsletninger som er innenfor ditt budsjett.

Vi konkurrerer ned prisen din

Det ferdig spesifiserte prosjektet sendes videre til vår integrerte anbudsprosess. Våre håndverkere vurderer sin kapasitet til ønsket oppstartstidpunkt og byr på ditt oppdrag. Flip skal alltid ha 3 pristilbud eller fler før du tar stilling til prisen for å sikre konkurransedyktig pris. På denne måten sikrer vi en så rimelig gjennomføring av ditt prosjekt som mulig.

Du aksepterer

Dersom du er fornøyd med pristilbudet aksepterer du oppdraget. Det er også mulig å gjøre justeringer før endelig aksept. Når du har akseptert prisen starter vi opp oppussingen til avtalt tid og pris.Om du bestilte materialer og maling gjennom oss henter vi dette på veien til ditt prosjekt. Vi avfallshåndterer også det gamle gulvet og annet om det var behov for dette.

Du godkjenner oppdraget

Når flip har utført oppdraget til avtalt tid og kvalitet går vi gjennom ferdig prosjekt sammen. Er du fornøyd med oppdraget takker vi for oss. Dersom du ikke er fornøyd utbedrer vi umiddelbart. Vi har 100%-fornøydgaranti. Da er det bare å nyte resultatet. 

Flip -Smart oppussing med et klikk!