Fire grunner til å benytte Flip Oppussing: Del 4. Trygg oppussing med god kvalitet og 100% fornøydgaranti

Om Flip
3/27/2024

I denne artikkelserien tar vi for oss de fire viktigste grunnene til at du bør benytte Flip Oppussing. Denne gangen presenterer vi hvordan Flip er den tryggeste måten å pusse opp hjemmet. Flip - Smart oppussing = Trygg oppussing

Trygg oppussing til god kvalitet med 100% fornøydgaranti

Med Flip får du oppussingen gjennomført trygt, til forventet kvalitet med 100% fornøydgaranti. Flip skal være en oppussingsleverandør som setter kundens behov i fokus. Derfor er naturligvis godt håndverk og kvalitet i kjernen av tjenesten. Flip garanterer for at oppussingen gjennomføres med gyldig forsikring, at HMSkrav blir fulgt, at oppussingen er miljøvennlig utført og at håndverkerne har gode lønnsvilkår. Dette sikres gjennom en omfattende kvalitetssikring av Fliphåndverkerne, strengt avtaleverk, testprosjekter og stikkprøver. Med Flip skal du alltid være fornøyd, og du har alltid 100% fornøydgaranti - du mottar ikke faktura før du har godkjent oppussingsoppdraget.

Trygt

Når du velger Flip har du gjort et trygt og enkelt valg. Med Flip får du prisgaranti og 100%-fornøydgaranti på oppussingen og jobben utført hurtig av dyktige håndverkere. I tillegg er alle oppussingsprosjekter forsikret av If forsikring, og gjøres opp trygt gjennom Flips betalingsløsning. Med Flip har du alltid en dedikert prosjektleder som passer på at prosjektet gjennomføres som avtalt. Og dersom det skulle oppstå avvik skal vi gjøre det som skal til for at evt feil blir utbedret umiddelbart, og på en god måte

Ingen ubehagelige overraskelser

Med Flip får du fastpris uten ubehagelige overraskelser. Du får full pristransparens, og alle eventualiteter avklares på forhånd slik at du unngår budsjettsprekk før arbeidene starter opp.

Kvalitetssikrede håndverkere

Med Flip har håndverkerne vært gjennom en grundig onboarding og opplæring der HMSkrav, lønnsvilkår og teknisk kvalitet på arbeidet til de utførende håndverkerne er verifisert. Flip mottar også tilbakemeldinger på prosjektgjennomføringene slik at vi opprettholder et høyt nivå på tilfredshet hos kundene.

Bærekraftig

Med Flip har du gjort et bærekraftig valg. Flip er Miljøfyrtårnsertifisert bedrift som måler hvert år alle de bærekkraftige tiltakene som utføres. Flip jobber kontinuerlig med ansvarlig innkjøp, resirkulering, kildesortering og forlengelse av levetid på eksisterende materialer. Malerarbeid gjennom Flip utføres utelukkende med svanemerket maling.

100% fornøydgaranti

Med Flip skal du alltid bli fornøyd. Derfor har du 100% fornøydgaranti på alle oppussingsoppdrag utført av Flip. Vi sender ikke faktura før du har godkjent jobben.

Flip - Den tryggeste måten å pusse opp

Flip tilbyr en trygg oppussingsopplevelse med pris- og 100%fornøydgaranti kombinert med gyldig ansvarsforsikring fra If. Du får alltid en dedikert prosjektledeler som støtter deg hele veien og sørger for rask feilretting om nødvendig. Med fastpris og full pristransparens er det ingen ubehagelige overraskelser. Håndverkerne er nøye utvalgt og kvalitetssikret, og Flip er Miljøfyrtårnsertifisert med fokus på miljøvennlige løsninger. Du som kunde er alltid i sentrum med 100% fornøydgaranti - betal kun når du er fornøyd med jobben.

Trenger du oppussing?

Send inn en henvendelse på flip.no