En familie som pakker ut

Samarbeidspartnere

Flip Oppussing er ekspert på rimelig og effektiv overflateoppussing og har fullt fokus på dette. Derfor samarbeider vi med landets beste aktører på andre relevante tilleggstjenester for å dekke alle dine behov når du "flipper" boligen din. Flip kan derfor effektivt tilby vasketjenester, flyttetjenester, interiørdesign, elektriker, rørlegger, stylist og eiendomsmegler i samarbeid med våre partnere.

Her kan du se noen av våre partnere og tilleggstjenester:

EBR Elektro

Når vi flipper boligen din, hender det at det er behov for noen timer med elektrikker for å sikre optimalt resultat. Det kan feks være å bytte ut de gamle støpslene og bryterne, skjule ledninger eller å bare gjennomføre en elsjekk før salg.

Sammen med EBR Elektro kan vi tilby alt av nødvendig elektrisk arbeid til en fast lav timepris. Slik kan du være trygg på at du får løst hele jobben effektivt og rimelig gjennom Flip.

Les mer: ebrelektro.no

Citymaid

Selv om Flip alltid forlater oppussingsprosjekter ryddig og pent kan du som kunde ofte ha behov for en grundigere rengjøring etter du har "flippet" hjemmet ditt. En grundig utvask kan være spesielt aktuelt før visning, når du skal leie ut, eller om du bare ønsker å ha det nyvasket, rent og pent før inn- eller utflytting.

Flip tilbyr derfor vasketjenester i samarbeid med CityMaid. Det er kvalitet og garanti på all vask som utføres av CityMaid så du er trygg på at rengjøringen er av beste kvalitet. Som Flipkunde får du vasketjenestene til rabattert pris.

Ønsker du å bestille en rengjøring?
Besøk: citymaid.no

Wanda

Dersom du er på flyttefot, eller bare trenger en mellomlagring av møbler når Flip feks bytter gulvet ditt, kan vi endelig tilby en effektiv lagringsløsning i samarbeid med Wanda.

Wanda henter, lagrer og leverer alt fra møbler til mindre artikler. Alt oppbevares i sikre, tempererte og tørre lagre, der kun Wanda-ansatte vil ha tilgang. Lagrene er utstyrt med moderne overvåkning og sensorer. Med Wanda er det derfor enkelt og trygt å "flippe" hjemmet. Som Flip-kunde får du også rabatt på lagring i inntil 2 måneder.

Les mer: wanda.space

Wanda logistics company logo
Desintrygg logo

Desintrygg

Har du tatt over en leilighet som har innrøykede vegger eller bare har en spesiell lukt? Selv om et malingsstrøk som regel holder har vi på de værste tilfellene behov for mer omfattende luktsanering.

I samarbeid med Desintrygg utfører vi total sanering med Ozonmaskiner og utbedrer rotårsaken slik at lukten forsvinner og du kan føle deg trygg når du oppholder deg i hjemmet også lenge etter vi har vært hos deg. Som Flipkunde får du rabatterte priser på luktsaneringen.

Lær mer: desintrygg.no

If skadeforsikring

Uhell kan alltid oppstå i alle sammenhenger. Derfor er selvfølgelig også alle oppdrag gjennom Flip Oppussing forsikret. Flip-prosjekter er alltid forsikret av If slik at du som kunde kan være trygg når du pusser opp hjemmet ditt.

Les mer: if.no

If.no

Ofte stilte spørsmål

Chat ikon
Må boligen ryddes for møbler før prosjektoppstart?

Nei, boligen må ikke ryddes før oppstart. Dette avklares nærmere i telefonsamtalen med prosjektleder. Flip har også effektive og rimelige løsninger for mellomlagring og flytting av møbler og annet løsøre i samarbeid med Wanda.Space.

Chat ikon
Når kan jeg sende forespørsel?

Vi mottar forespørsler alle dager og til alle tider i døgnet. V vil senest komme tilbake til deg innen 1 virkedag (24timer). Vi tar alltid en rask telefonsamtale for å sikre eventuelle detaljer i oppdraget. Fra telefonsamtalen er gjennomført mottar du tilbudet senest innen 1 virkedag (24 timer). Fra forespørsel sendes inn til du har et ferdig spesifisert oppdrag tar det derfor normalt 48 timer totalt.

Chat ikon
Hvordan fungerer prisingen?

Din forespørsel sendes ut til våre verifiserte håndverkere der de konkurrerer om ditt oppdrag ved å melde inn den laveste prisen de er villig til å gjennomføre oppdraget til. Dette varierer i pressperioder, eller om håndverkeren tilfeldigvis har ledig kapasitet. Derfor skal flip alltid ha tre pristilbud per oppdrag for å sikre et konkurransedyktig pristilbud for arbeidet. Prisen vil variere med annen aktivitet i markedet. Det betyr også at samme jobben ikke trenger å koste det samme på to forskjellige datoer.

Chat ikon
Hvordan bestiller jeg en flip av hjemmet mitt?

Besøk flip.no 

På flip.no klikker du på “Start oppussing”-knappen. Legg enkelt inn adressen du ønsker utført oppussingen på. 

Velg oppussingspakkene og fyll inn nødvendig info.

Velg pakkene som passer dine behov, og velg “annet” om du har spesielle behov du ønsker å beskrive i detalj. Definer deretter hvor mange kvadratmeter gulvareal du ønsker å pusse opp. Om det er hele hjemmet kan du skrive inn bruttoarealet. Om du kun ønsker å pusse opp deler av hjemmet oppgir du ca antall kvadratmeter (Vær nøyaktig, men +/- 2kvm er ok).  Legg deretter inn hvor mange rom du ønsker å få jobben utført i (Vi regner lukkede rom som et rom feks, gang og stue regnes som 2 rom). Dette trenger vi for å beregne vegger, dører, lister og tak i for prosjektet. Oppgi deretter om hjemmet er møblert, delvis møblert eller umøblert. Fyll inn din kontaktinformasjon og ønsket oppstartsdato. Vi kan starte opp om tre virkedager tidligst. Siste steg er å laste opp bilder av hjemmet ditt. Ta to gode bilder av vært rom, så vi kan vurdere jobben som skal utføres. Har du en representastiv finn-annonse er dette godt nok for oss. Godta vilkårene og send inn en uforpliktende forespørsel. 

Vår prosjektleder kontakter deg

Du får utnevnt en dedikert prosjektleder som kontakter deg så raskt som mulig og senest innen èn virkedag. Sammen går dere gjennom prosjektet, vurderer fargelplaner, gulvtyper etc og spesifiserer ferdig oppdraget. Bruk prosjektlederens kunnskap for det den er verdt. Vi jobber alltid for å tilpasse oppdraget optimalt slik at du når dine målsletninger som er innenfor ditt budsjett.

Vi konkurrerer ned prisen din

Det ferdig spesifiserte prosjektet sendes videre til vår integrerte anbudsprosess. Våre håndverkere vurderer sin kapasitet til ønsket oppstartstidpunkt og byr på ditt oppdrag. Flip skal alltid ha 3 pristilbud eller fler før du tar stilling til prisen for å sikre konkurransedyktig pris. På denne måten sikrer vi en så rimelig gjennomføring av ditt prosjekt som mulig.

Du aksepterer

Dersom du er fornøyd med pristilbudet aksepterer du oppdraget. Det er også mulig å gjøre justeringer før endelig aksept. Når du har akseptert prisen starter vi opp oppussingen til avtalt tid og pris.Om du bestilte materialer og maling gjennom oss henter vi dette på veien til ditt prosjekt. Vi avfallshåndterer også det gamle gulvet og annet om det var behov for dette.

Du godkjenner oppdraget

Når flip har utført oppdraget til avtalt tid og kvalitet går vi gjennom ferdig prosjekt sammen. Er du fornøyd med oppdraget takker vi for oss. Dersom du ikke er fornøyd utbedrer vi umiddelbart. Vi har 100%-fornøydgaranti. Da er det bare å nyte resultatet. 

Flip -Smart oppussing med et klikk!