Flip takker for et begivenhetsrikt 2023 og ønsker alle god jul og godt nyttår!

Om Flip
1/18/2024

Godt nyttår fra alle i Flip!

2023 har vært et begivenhetsrikt år for Flip. Vi har blitt landsdekkende og mer enn doblet oppussingsvolumet mot 2022. Flip har pusset opp over 280 prosjekter for både privatpersoner og bedrifter over hele landet. Vi har også fullført vår andre eksterne kapitalinnhenting og er godt rustet for å nå målsetningen om lønnsomhet i Norge innen 2025. Spesielt boliger, utleieleiligheter, kontorer og butikklokaler har blitt pusset opp effektivt, rimelig og miljøvennlig dette året. Vi har malt, sparklet, slipt og byttet gulv og lister i tillegg til å fornye et betydelig antall kjøkkener både miljøvennlig og rimelig.

Teknologiplattformen har også blitt kraftig forbedret både for kundene, håndverkerne og prosjektlederne. For hvert prosjekt vi gjennomfører lærer vi noe nytt og bygger funksjonalitet som styrker verdiforslaget for kundene og gjør oss mer skalerbare i tillegg til å bli rimeligere og mer effektive. Da er det ekstra hyggelig at vi allerede har oppnådd en NPS score på  71,1 (Excellent) fra kundene våre! Vi skal fortsette å levere gode kunde opplevelser og smart oppussing i 2024!

Nå gleder vi oss stort til å digitalisere oppussingsbransjen videre i 2024 med flere store samarbeid og lanseringer i pipeline. Flip styrker også techteamet med to nye fulltidsressurser og har store planer for å skape interaktive, digitale kundeopplevelser i tillegg til effektive løsninger og prosjektverkøy for håndverkerne våre fremover.

2024 blir også året Flip tar steget utenfor Norges grenser. Vi sikter på å bli en nordisk aktør og går internasjonalt fra sommeren 2024. Flip har en målsetning om å få med strategiske investorer på laget i den planlagte emisjonen vi skal gjennomføre ila Q1 2024.

Du finner oss på flip.no,eller du kan kontakte oss på hei@flip.no ellerring tlf 22 20 55 55.

Takk for et begivenhetsrikt år. Vi ønsker alle en fredelig høytid og gleder oss til vi sees i 2024!

Hilsen alle oss i Flip