Flip Gulvbytte

Gulv
9/12/2022

Flip Oppussing bytter gulvet ditt effektivt og raskt til markedets beste pris. Vi utfører alt fra gulv- og listbytte til gulvslip.Flip står for effektivt innkjøp og avfallshåndtering av alle materialer. Vi har gode priser på populære parkett- og laminattyper fra Optimera/Montèr, men kan også montere gulv og lister du selv har kjøpt inn.

Vi lover rask oppstart og ferdigstilling, konkurransedyktig pris og 100% fornøydgaranti (faktura sendes ikke før du har godkjent oppdraget).

Med Flip får du høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris fordi vi bruker overskuddskapasiteten til våre partnere i oppussingsbransjen og effektiviserer verdikjeden gjennom digitale verktøy.

Flip utfører også rene malerjobber (ink sparkling) og smarte grep som fresher opp hjemmet ditt og øker verdien. Om du har andre behov er vi også tilknyttet landets dyktigste vasketjenester, flyttebyråer, interiørdesignere, elektrikere, rørleggere, stylister og meglere.

Flip Oppussing håndterer oppdrag i Oslo, Drammen og hele det sentrale østlandet (Larvik, Fredrikstad, Tønsberg, Lillestrøm, Moss, Skien, Porsgrunn, Hamar). Flip utvider til resten av landet Q1 2023.

Flip -Smart oppussing med et klikk!

«Bestill gulvbytte her»