Flip utfører smarte grep som øker verdien på boligen

Oppussing
9/9/2022

Flip Oppussing er spesialisten på overflateoppussing og smarte grep som fresher opp og øker verdien på boligen din så raskt, effektivt og rimelig som mulig.

På Flip.no skal alle, ved hjelp av et par tastetrykk, kunne få tilbud på rask og effektiv overflateoppussing av hjemmet til markedets beste pris. 

Alt du trenger å gjøre er å velge mellom oppussingspakkene som best dekker dine behov. Du får utnevnt en personlig prosjektleder helt gratis, som kontakter deg innen 24 timer. 

Dette får du gjennom Flip Oppussing

- Effektiv overflateoppussing til markedets beste pris

- Alt av innkjøp, avfallshåndtering og prosjektstyring

- Fargeplan fra interiørdesigner og tips og triks om verdiøkende oppussing gratis

- Rask oppstart og ferdigstilling

- Pristransparens og punktlighet

- Personlig oppfølging av prosjektleder som rådgir om smarte, verdiøkende grep

- Trygghet (betaling, forsikring, HMS-krav etc)

- 100% fornøydgaranti (faktura går først etter du har godkjent jobben)

Verdiforslaget til Flip er at du som kunde skal øke verdien på boligen. Etter å ha trukket fra oppussingskostnaden skal du sitte igjen med vesentlig mer enn om boligen ble solgt uten å gjennomføre en Flip. Vi ser også at flere benytter tjenesten etter kjøp av bolig, eller når man bare ønsker å freshe opp hjemmet så rimelig og effektivt som mulig. 

Med Flip får du høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris fordi vi bruker overskuddskapasiteten til våre partnere i oppussingsbransjen og effektiviserer verdikjeden gjennom digitale verktøy.

Flip utfører også rene malerjobber (ink sparkling), gulvbytte av parkett eller laminat (og listverk) med avfallshåntering, gulvslip og smarte grep som fresher opp og øker verdien på hjemmet ditt.

Flip Oppussing håndterer oppdrag i Oslo, Drammen og hele det sentrale østlandet (Larvik, Fredrikstad, Tønsberg, Lillestrøm, Moss, Skien, Porsgrunn, Hamar). Flip utvider til resten av landet Q1 2023.

Om du har andre behov er vi også tilknyttet landets dyktigste vasketjenester, flyttebyråer, interiørdesignere, elektrikere, rørleggere, stylister og meglere.

Flip -Smart oppussing med et klikk!

«Bestill verdiøkende overflateoppussing her»