Nytt Flipkontor blir scaleup-community og søker vekstselskaper!

Om Flip
2/26/2024

Trenger du rimelig og fleksibelt kontor i Bogstadveien? Da er du kommet rett sted

Selv om Flip har behov for mer plass i vekstfasen vi befinner oss i, er kontorlokalet så stort og det er plass til flere selskaper. Flip leier allerede ut et av rommene til Nautila Tech, og søker nå 2-3 selskaper med ambisiøse folk (startup/scaleup) for å fylle de siste rommene. Vi ønsker å skape et community med deling av kompetanse og erfaring på tvers.

Etter vekståret 2023 fikk Flip behov for større kontorlokaler for å romme det voksende teamet.  Den 1 desember flyttet Flip derfor inn i 7 etasje i Bogstadveien 27b. Kontoret er supersentralt i hjertet av bogstadveien og lyst og luftig. Kontoret har flere møterom, kjøkken og to toaletter og en superhyggelig sosial sone som blir perfekt til fredagspilser, Mariokartturneringer etc. Målsetningen er å bygge et godt kontorfellesskap for vekstselskaper med rimelig leie og fleksibel oppsigelse.

Et kontor hos Flip vil koste 7000kr pr måned med 1 måned gjensidig oppsigelsestid og "alt inkludert".

Under ser du oversikt over hele kontoret. Det er også mulig å leie flere rom hvor vi kan diskutere prisen. Sonen innerst til høyre kan i prinsippet leies av et mellomstort selskap. Tips oss gjerne om andre du kjenner som ønsker å ta steget med eget kontor. Slik vil du kunne påvirke hvem som deltar i kontorfellesskapet ditt. Pr i dag deler Flip kontoret med Nautila Tech og Styretavla. Vi har fortsatt 1-2 ledige rom klare for utleie.

Kontorleien inkluderer (7000kr): 

- Et eget kontorrom (mulighet for å leie flere)

- Tilgang til fellesarealer (2 møterom, kjøkken, sosial sone, toaletter etc)

- Strøm

- Internett 

- Nabodeal hos “husbaren” The Broker i kjelleren

Flip Oppussing søker leietakere i sitt nye kontorlokale i 7 etg i Bogstadveien 27b


Om du har sittet på hjemmekontor/cafeer, eller leier plass på et dyrt og upersonlig co-working space, men nå ønsker å gjøre en endring håper vi du tar kontakt med oss. Vi tilbyr eget kontor til ditt selskap, med gode fellearealer og møterom, og et hyggelig arbeidsmiljø med likesinnede. Vi tar gjerne en uforpliktende visning så du får sett lokalet, og de andre hyggelige folka som sitter her.

Om dette kan være interessant for deg eller din startup/scaleup så send en epost til hakon@flip.no eller ring tlf +47 91606202.

Nøklene er erstattet med praktisk mobilappsystem fra Defigo. Kaffe er også viktig i hverdagen. Muligheter for både traktekaffe eller Nespresso om du ikke spaserer ned til nærmeste Kaffebrenneri eller bakeri i Bogstadveien

Sosialsonen i kontorlokalet er perfekt for fredagspils og andre sosiale sammenkomster

Flipkontoret øverst til høyre i plantegningen har blitt malt i Flips farger med logo. Andre selskaper kan oså få inn brandelemeneter eller sette opp skilt med seslkapsnavn på døren.

Et av de ledige kontorrommene. Kontorene kan innredes etter leitakers eget ønske. Lyst og luftig utsikt over nærliggende bygninger med utsikt mot Midstuenbakken og Grefsenkollen

Kontorlokalet har to møterom med whiteboard og storskjerm

Kontorlokalet har to toaletter med dusj. Praktisk om du har vært på trening.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Send epost til hakon@flip.no eller tlf 91606202 så avtaler vi visning.

Trenger du en oppussing raskt, effektivt og til markedets beste pris?

Send inn en henvendelse her så kontakter vi deg umiddelbart.